Peittotatuoinnit

Arpien peittäminen

Jotkut haluavat peittää arvet tatuoinneilla esteettisistä syistä, unohtaakseen menneet traumat tai yksinkertaisesti vain siksi, että he haluavat ne peittoon.


Esimerkkejä arvista, jotka voidaan peittää, ovat muun muassa itsensä vahingoittaminen, mastektomia, keisarileikkaus ja ihonsiirrot. Arpien on oltava vähintään 18 kuukautta vanhoja, ennen kuin ne voidaan tatuoida, mutta ne on aina näytettävä kokeneelle tatuoijalle ennen niiden peittämistä.


Arvet ovat arvaamattomampia kuin arpeutumaton iho. Arpinen iho on erilainen, joten taiteilijan on oltava hyvin herkkä tatuoidessaan niitä, jotta vältytään ylimääräisiltä traumoilta ja lisäarpeilta.


Menetelmä

Tatuointiprosessi todennäköisesti ärsyttää arpea, vaikka taiteilija olisi kuinka herkkä, ja aiheuttaa turpoamista ja punoitusta, mutta tämä rauhoittuu ensimmäisten päivien paranemisen aikana. Arpimaisen ihon kipu vaihtelee huomattavasti, useimmiten se on kivuliaampaa kuin tavallinen tatuointi, mutta joskus arpimaisessa ihossa, erityisesti syvissä arvissa, on hermovaurioita, joten et välttämättä tunne mitään.


Tatuointipäivänä varataan runsaasti aikaa tatuointiin, jotta voit pitää niin monta taukoa kuin haluat, ja tarjoamme kahvia ja virvoitusjuomia silloin, kun haluat. Käytämme biotat-tuotteita, joilla on luonnollisia puuduttavia ominaisuuksia kivun lievittämiseksi. 


Blow outit (muste leviää ihon alle luoden sumean viivan tai mustelman) ovat yleisempiä arpien päälle tatuoitaessa, koska iho voi olla paljon ohuempi, mitä kokeneempi taiteilija on arpien kanssa, ja mitä kokeneempi taiteilija on arpien peittämiseen erikoistunut, sitä pienempi on mahdollisuus blow outiin, mutta valitettavasti se on aina riski.


Neljän viikon kuluttua pyydämme sinua lähettämään meille valokuvan tatuoinnistasi tai palaamaan studiolle, jotta voimme arvioida, miten tatuointi on parantunut ja tarvitseeko se korjausta.


Arvet voivat vaatia enemmän korjauksia kuin tatuoinnit arvettomalla iholla, koska ihon rakenne on erilainen. Korjauspäivystys on maksuton ja kestää yleensä vain noin tunnin. Yleensä yksi korjauskerta riittää, mutta tarpeen mukaan voidaan järjestää useampia.


Yleensä annamme asiakkaalle vain 3 kuukauden ajanjakson tatuoinnin korjaamiseen, mutta arpien kohdalla raja on pidennetty 6 kuukauteen, koska paranemisaika on hieman pidempi ja lopputulos on vaikeammin ennustettavissa.


Varaa aika peittotatuoinille

Aloittaaksesi arpien peittämisprosessin täytä ensin tatuointilomakkeemme. Tämän jälkeen kutsumme sinut yleensä ilmaiseen konsultaatioon, jossa Freyja voi katsoa arpea varmistaakseen, että se soveltuu tatuointiin, keskustella design-ideoista, arvioida, kuinka kauan se kestää, ja antaa karkean tarjouksen (joskus tämä ei ole tarpeen, se riippuu arpien tyypistä). 


Arpien tatuoinnin hinta on sama kuin tavallisen tatuoinnin hinta, vaikka tatuointien peittämiseen menee paljon enemmän työtä. Mielestämme on epäreilua veloittaa jotakuta ylimääräistä jostain, joka ei ole heidän hallinnassaan, ja haluamme auttaa teitä paranemisenne matkalla.