Artistit

Flash

Book flash by taking a screenshot of your desired piece and sending it to info@revontattoo.com

Conventions

Future:

29th Helsinki ink international tattoo convention 5 - 7.04.2024

8th International Jyväskylä Tattoo, Rock and art festival 3 - 5.05.2024

Past:

Bergen tattoo convention 13 - 15.05.2022

Freyja Pihlajamäki

@Freyja.and,Fauna

Illustrative - Neotraditional - Realism


Bristolissa, Iso-Britanniassa syntynyt ja kasvanut, lokakuussa 2020 Suomeen muuttanut Freyja on tatuoinut vuodesta 2017 lähtien. Taiteilija luottaa moniin tyyleihin, ja hänen tunnusomainen tyylinsä on sekoitus kuvituksellista neotrad ja realismia.


Freyja luo mielellään luonnollisiin aiheisiin, kuten eläimiin, kasveihin ja kukkiin perustuvia teoksia, mutta hänen suosikkiteoksensa ovat aina asiakkaiden lemmikkieläinten muotokuvat.


Freyja on ylpeä siitä, että hän on ystävällinen ja tuomitsematon, sillä hän uskoo, että jokainen ansaitsee haluamansa tatuoinnin, ja yrittää olla mahdollisimman helposti lähestyttävä ja ymmärtäväinen. Hän peittää mielellään myös arpia ja vanhoja tatuointeja ja luo yhdessä asiakkaan kanssa hänen unelmatatuoinnin.


---


Freyja aloitti oppisopimuskoulutuksensa vuoden 2017 alussa Kelly Yeatesin johdolla, joka on uskomattoman asiantunteva taiteilija ja Savannah Studiosin omistaja Keynshamissa, Isossa-Britanniassa. Freyja viipyi täällä lähes neljä vuotta ja oppi lukuisilta lahjakkailta taiteilijoilta ennen kuin lähti Suomeen vuoden 2020 lopulla. Suomessa hän työskenteli Helsingissä, kansainvälisessä studiossa, jossa vierailee säännöllisesti Euroopan lahjakkaimpia taiteilijoita, ennen kuin hän avasi RevonTattoo-studion lähempänä kotia Klaukkalassa.


Freyja varttui taiteilijakodissa, sillä hänen äitinsä oli taiteilija ja isänsä puutarhuri. Häntä rohkaistiin nuoresta pitäen maalaamaan ja piirtämään. Koulussa hän valitsi vain taideaineita, ja sen jälkeen hän kävi Bristolin taidekoulun perustutkinnon ja sen jälkeen Länsi-Englannin yliopiston piirustuksen ja soveltavan taiteen opinnot.


Freyja asuu Klaukkalassa, hän rakastaa luontoa ja kävelee joka päivä. Miehensä Benjaminin kanssa hän omistaa koiran ja kaksi kissaa. Hän nauttii matkustamisesta uusiin maihin ja uusien asioiden kokeilemisesta sekä piirtämisestä, maalaamisesta, musiikista ja pelaamisesta.

Benjamin Pihlajamäki

@jäära.tattoo

Blackwork - Woodcut - Obscure

Harjoittelijamme Benjamin on syntynyt Englannissa, mutta varttunut Suomessa. Hän on tatuoinut toukokuusta 2023 lähtien, mutta on ollut tatuointikulttuurin parissa jo pidempään vaimonsa Freyjan ansiosta. 


Benjamin on aina pitänyt tatuoinneista ja kehonmuokkauksesta ja viettänyt paljon vapaa-aikaansa piirtäen. Hän nauttii eniten tatuoinneista raskaalla mustalla viivalla ja woodcut tyylillä. 


Hän nauttii luontoteemoista ja usein lisää eläimiin ja kasveihin inhimillisiä ja mystisiä piirteitä. 


Hän on hiljattain siirtynyt tekonahasta ja hedelmistä imhisihoon ja tarjoaa tällä hetkellä yksinkertaisia tatuointeja alennettuun hintaan.